Fra en Florida avis

En mand var i gang med at arbejde på sin motorcykel ude på sin veranda mens hans kone var inde i huset. Han gassede motorcyklen op, og kom på en eller anden måde til at sætte den i gear. Manden, som holdt fast i håndtagene, blev trukket ind i huset gennem verandaens glasdør, og væltede med motorcyklen inde i huset.

Konen hørte rabalderet og løb ind i spisestuen, hvor hun fandt sin mand liggende på gulvet, blødende fra adskillige snitsår, 
motorcyklen liggende ved siden af ham og glasdøren knust. 
Hun løb hen til telefonen og tilkaldte en ambulance. Fordi de boede på en temmelig høj bakke, løb hun ned ad alle trapperne 
og ned på gaden for at møde redderne og vise vej.

Da ambulancen var kørt med manden, rejste konen motorcyklen på højkant og skubbede den ud af huset. Hun så at der var spildt benzin på gulvet og tog derfor et par papirhåndklæder til at tørre op med. Da hun var færdig smed hun papiret i toilettet. Manden blev behandlet på sygehuset og sendt hjem.
Vel hjemme igen kikkede han på den ødelagte verandadør og på den skade som var sket på hans motorcykel og blev ked af det, gik ind på toilettet, satte sig ned og røg en cigaret.
Da han var færdig med den, spredte han benene 
og smed skoddet i kummen.

Konen, som var i køkkenet, hørte en høj eksplosion og 
mandens skrig.
Hun løb ind på toilettet og fandt ham liggende på gulvet. Hans bukser var blevet blæst af ham, og han led af forbrændinger på balderne, på bagsiden af lårene og i skridtet.
Konen løb til telefonen og tilkaldte en ambulance.

De samme reddere som før var sendt igen og konen 
mødte dem på gaden.
Redderne lagde manden på en båre og begyndte at bære ham ned ad alle trapperne, fulgt af konen. Undervejs spurgte den ene af redderne hvordan manden dog kunne komme sådan til skade.
Konen fortalte det og redderen kom til at grine så meget, at båren tippede over, manden faldt ud og ned af de resterende trin og brækkede en arm.

Ovenstående skulle efter sigende være en sandfærdig historie.