Nu da 2008 næsten er ovre, vil jeg bare benytte lejligheden til at takke for alle de e-mails, jeg har modtaget.

Tak til hvem det nu var, der sendte mig den om rottelort i limen på konvolutterne. Takket være den må jeg nu bruge en våd klud, hver gang jeg skal lukke et brev. Og af samme grund må jeg nu vaske enhver dåse, jeg skal åbne.

Jeg har nu heller ingen opsparing mere, da jeg har sendt det hele til den syge pige (Penny Brown), som er ved at dø på hospitalet for 1.387.258. gang.

Jeg har nu slet ingen penge... men det vil ændre sig så snart jeg modtager de 50.000 kr. Microsoft vil sende mig for at have deltaget i deres specielle e-mailprogram.

Eller fra den senior bankagent i Nigeria, som vil dele de 7 mio. $ 
med mig, som blev efterladt af en glemt slægtning, 
der døde i et færdselsuheld.

Jeg behøver heldigvis ikke bekymre mig om min sjæl, da jeg har 363.214 engle, der passer på mig og St. Helena, 
der vil opfylde alle mine ønsker.

Jeg bruger ikke længere kræftfremkaldende deodoranter, 
selvom jeg lugter af gnu på en varm fugtig dag.

Takket være jer har jeg lært, at mine bønner kun bliver hørt, hvis jeg videresender min e-mail til mindst 7 personer indenfor 5 minutter.

Takket være jeres bekymringer drikker jeg ikke Coca Cola længere, fordi det kan rense kalk af et toilet.

Jeg kan ikke længere fylde benzin på bilen uden at holde øje med, om en seriemorder kravler ind på bagsædet, mens jeg tanker op.

Jeg svarer ikke på sms, da det vil koste mig 25.000 
at svare til nogle bestemte numre.

Og takket være et glimrende råd kan jeg ikke engang samle en 50'er op, tabt i en parkeringskælder, fordi der sikkert ligger et sexmonster under bilen klar til at gribe mine ben.

Hvis du ikke sender denne mail til mindst 144.000 personer indenfor de næste 70 sekunder, vil en stor due med diarré lande på dit hoved kl. 17 i eftermiddag, og lopper fra 12 kameler vil invadere din ryg og forårsage en behåret røv.

For resten... en sydamerikansk student har efter lange studier opdaget, at kun mennesker med lav IQ som sjældent har sex, altid læser deres e-mails med hånden på musen.Det kan ikke betale sig at flytte den nu.. det er allerede for sent. ;o)