Alt fedtstof er ukrydret svinefedt.

Madens smag ændres betydeligt hvis man bruger margarine el. olie.

 

 

Brød i pels (Bundáskenyér) Bukta
Kartoffelfad (Rácos burgonya) Kartoffelgryde med pølser (Paprikásburgonya)
Kartoffelmossuppe (Burgonyapüré leves) Kejserkrummer (Császármorzsa)
Kødboller i tomatsovs (Töltött paprika) Kødsovs til lasagne, mm. (Nápolyi lasagna)
Lángos Leverpostej
Oksekød i grøntsagssovs (Vadashús) Paprikakylling (Paprikás csirke)
Pasta med skinke (Sonkástészta) Peberfrugt/tomatgryde (Lecsó)
Ris med kød (Rizseshús) Skinketasker (Sonkás kifli)
Små friturestegte frikadeller Stuvede grønne linser (Lencsefôzelék)
Surkål med flæskesmåkød (Székelygulyás) Sylte